Detalii

Aydinbey Famous Resort

Belek, Turcia

Plecare din: Constanta, Romania

Check In - 2023-06-07

Check Out - 2023-06-14

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@7dde1e18

Descriere: Hotelul a fost deschis in anul 2005, este construit pe o suprafata de 12000 mp si ultima renovare s-a facut in anul 2012. Hotelul are in total 316 camere.

Localizare:Hotelul este situat la aproximativ 11 km de orasul Belek si la  aproximativ 40 km de aeroportul Antalya. 

Plaja:Plaja hotelului este cu nisip si pietricele. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele la plaja sunt gratuite. 

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: parchet laminat, baie cu cabina de dus, telefon, aer conditionat, TV satelit, minibar, seif, balcon. 

Facilitati hotel:Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 3 restaurante a la carte (italian, pescaresc si barbeque), 4 baruri, piscina exterioara, piscina cu tobogane, piscina pentru copii, piscina interioara, gimnastica, jocuri la piscina, step, darts, aerobic, boccia, volei pe plaja, internet wi-fi in zonele comune, programe de animatie, sauna, baie turceasca, centru fitness, mini biblioteca, sali de conferinta. 

Servicii cu plata: bauturi imbuteliate, fresh-uri din fructe, sporturi acvatice, camera de jocuri (biliard, bowling), internet cafe, servicii medicale, masaj si alte tratamente corporale, centrul SPA, magazine, rent-a-car, telefon, fax, servicii de curatatorie.

Facilitati copii:Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club (4-12 ani), mini disco, piscina pentru copii.

Alte informatii: animalele de companie nu sunt permise; in restaurante tinuta este obligatorie; accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari cu o zi inainte, gratuit o singura rezervare pe sejur de minim 7 nopti; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5* 

Pagina web: www.aydinbeyhotels.com.tr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.