Detalii

Phenicia Hotel

Hammamet, Tunisia

Plecare din: Bucuresti, Romania

Check In - 2023-06-16

Check Out - 2023-06-23

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@3a9c3c1a

CONCEPT HOTEL







Localizare: Situat in Hammamet, una dintre cele mai populare statiuni turistice ale Tunisiei, hotelul Sentido Phenicia se bucura nisipul fin al  plajei private si de vegetatia luxurianta cu plamieri si maslini a gardinilor sale. Aeroportul se afla la 48 de km.


Facilitati hotel: Sentido Phenicia pune la dispozitia oaspetilor sai 3 piscine si plaja privata cu sezlonguri si umbrelute, centru Spa, sala fitness, masaj(la cerere)7 terenuri de tenis dintre care 2 sunt echipate cu nocturna, un club ecvestru, mini golf, sporturi nautice, restaurante cu diverse specifice, baruri, o gradina de 11 hectare, mini club, loc de joaca special amenajat pentru copii, ehipa animatie, plimbari cu poneii, baby-sitting (la cerere), acces internet wi-fi in zonele publice(gratuit).

Facilitati camere: Toate camerele hotelului sunt spatioase si mobilate cu bun gust. Sunt echipate cu TV satelit, telefon, seif, aer conditionat, mini bar, acces internet wi-fi, grup sanitar cu articole de toaleta si uscator de par, balcon sau terasa ce ofera frumoase privelisti catre mare, piscina sau gradina.

Tarifele nu includ taxele locale (dinari /persoana/noapte a copiii sub 12 ani sunt scutiti de plata acestora)
Hoteluri clasificate la  4*,  5*, 5* luxury a 3 dinari
Hoteluri clasificate la 3* - 2 dinari
Hoteluri clasificate la  1* si  2* - 1 dinar