Detalii

Diamond Elite Hotel and SPA

Side, Turcia

Plecare din: Bucuresti, Romania

Check In - 2023-05-13

Check Out - 2023-05-20

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@41ae1ce

www.thediamondhotels.com

Localizare: Hotelul este situat în regiunea Colakli, la 10 km de Side și la 55 km de aeroportul Antalya.

Cazare: număr total de camere 177 în câteva blocuri. Camere standard (28m², un dormitor, o baie, max.3pax), Camere Family cu două dormitoare (40m², două camere separate cu ușa între ele, o baie, max.4pax), Toate camerele sunt dotate cu baie privată cu cabină de duș, uscător de păr, sistem  de aer condiționat centralizat  care funcționează în funcție de condițiile meteorologice, mini bar (apă și băuturi răcoritoare la sosire, mai târziu numai apă reumplut în fiecare zi), ceainic, seif (cu plata), TV prin satelit și canale de muzică, parchet laminat, balcon.

Servicii: All inclusive - serviciu de bufet deschis pentru micul dejun, mic dejun târziu, prânz, cină, dimineață și după-amiază gustari, bufet târziu seara, toate băuturile alcoolice și non-alcoolice locale între orele 10.00-24.00, băuturi la barul de pe plajă până la ora 18.00, înghețată la anumite ore, restaurantele A’la Carte cu rezervare în avans și o dată pe sejur. Nu sunt incluse: băuturile importate, vinuri speciale, toate băuturile îmbuteliate, sucuri din fructe proaspete, cafea turceasca, room service, băuturi în discoteca.

Facilități: Restaurant principal pentru serviciu tip bufet deschis, restaurante A’la Carte: turcesc și mediteraneen, baruri de pe teritoriul complexului hotelier, discoteca, snack bar pe plajă. Servicii cu plata: Doctor, spălătorie și curățare uscată, coafor, telefon, fax, internet, magazine, rent a car. Internetul WI-FI în Lobby este gratuit.

Plajă: plaja hotelului - nisipoasa, la 300 m de hotel, cu șezlonguri, umbrele de soare, prosoape de plajă - gratuite.

Sport și divertisment: piscine în aer liber și interioare, tobogane de apă, centru de fitness, Baie turcească, saună, baie de aburi, tenis de masă, volei pe plajă. Servicii cu plata: ​​sporturi nautice, biliard, jocuri pe calculator, SPA: Centru de înfrumusețare și masaj. Programe de divertisment în timpul zilei, competiții pe plajă și lângă piscină, în spectacolul de seară programe.