Detalii

Xoria Deluxe Hotel

Alanya, Turcia

Plecare din: Constanta, Romania

Check In - 2023-06-07

Check Out - 2023-06-14

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@6502895

 www.xoriadeluxe.com

LOCALIZARE:
Hotelul se afla in regiunea Konakli, la 15 km de Alanya si la 110 km de aeroportul din Antalya.

CAZARE:
Hotelul are un numar total de 301 de camere in cladirea principala si anexa.
Standard Rooms (28 m2, un dormitor cu pat double + 1 pat single, o baie, max 2+1 pax), Large Standard Room (32 m2, un dormitor cu pat double + 1 pat single + 1 sofa bed, o baie, max 4 pax), Duplex Rooms (37 m2, un dormitor cu pat double la nivelul superior si un dormitor cu paturi twin, baie la fiecare nivel, max. 4 pax), Deluxe Suit (57 m2, un dormitor, un living room, o baie cu jacuzzi, max 4 pax), Suite Rooms (50 m2, un dormitor, o baie, max 2 pax), Standard Rooms in cladirea anexa (50 de camere) sunt la fel ca si camerele standard din cladirea principala (28 m2, max 2+1 pax).
Toate camerele au baie cu dus si uscator de par, aer conditionat individual, telefon direct, mini bar (alimentat cu apa si bauturi nealcoolice doar la sosire), seif, podea laminata (podea ceramica in camerele din cladirea anexa), TV satelit cu canale de muzica, balcon.

SERVICII:
Ultra all inclusive – tip bufet micul dejun, micul dejun tarziu, pranz, gustari, coffee break, cina, gustari tarzii. Bauturi locale si standard de import alcoolice si nealcoolice, inghetata intre anumite ore, restaurant A’ la Carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur, Beach Bar si restaurant intre orele 10:00 – 18:00 cu bauturi nealcoolice si bere.
Nu sunt incluse in concept: bauturi premium de import, bauturi de import care nu se regasesc in meniu, bauturi imbuteliate, cocktailuri, sucuri naturale din fructe, room service.

FACILITATI:
Restaurant principal tip bufet, restaurant A’ la Carte, bar in lobby si la piscina.
Contra cost: spalatorie si curatatorie, babysitting, coafor, rent a car.
Conexiunea internet Wi-Fi este gratuita.


PLAJA:
Plaja este privata, cu nisip si pietris. Sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite. Se ajunge la plaja printr-un tunel pe sub strada din fata hotelului.


SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscine exterioare si interioare pentru adulti si copii, doua tobogane cu apa, tenis de masa, volei, baie turceasca.
Contra cost: sauna, masaj, sporturi nautice, centru SPA, biliard, jocuri pe calculator.
Programe de divertisment in timpul zilei si spectacole in timpul serii cu o echipa de profesionisti. Mini club pentru copii intre 4 – 12 ani, loc de joaca, Mini Disco seara.