Detalii

Diamond Hill Resort

Alanya, Turcia

Plecare din: Constanta, Romania

Check In - 2023-06-07

Check Out - 2023-06-14

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@3c2c1d5c

www.diamondhillresort.com.tr

Localizare: Hotelulse afla in regiunea Tosmur, Alanya 4 km de centrul orasului si 125 km de aeroportul din Antalya.

Cazare: Numărul total de camere 298. Camerele standard (32m², un dormitor cu pat dublu + un pat simplu + un fotoliu, o baie, max.3 + 1pax), Camerele Economy (32m², un dormitor, o baie, se afla la mezanin fără balcon, max.2 + 1pax). Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, sistem central de aer condiționat, telefon direct, mini-bar (băuturi răcoritoare, apă minerală și apă la sosire, mai târziu decât apa reumplut in fiecare zi), seif, TV prin satelit și muzică canale, balcon.

Servicii: Ultra all inclusive - servicii de tip bufet deschis pentru mic dejun, prânz, cină, ceai după-amiaza și cafea, gustari noaptea târziu, toate băuturile alcoolice și nealcoolice locale și cele standard din import, înghețată după-amiaza. La barurile de la  piscină si de la plajă intre orele 10.00-18.00 numai bere și băuturi nealcoolice, minibar în camere. Servicii cu plata: bauturile importate speciale, sucuri din fructe proaspete, cocktail-uri speciale, inghetata ambalata, restaurant a'la carte este cu rezervare în prealabil, room service, băuturi în barul de pe acoperiș.

Facilități: restaurant principal pentru servirea meselor bufet deschis, restaurant a'la carte - bucătărie turcească, lobby, bar, bar la piscina. Servicii cu plata: doctor, babysitting, serviciu de spălătorie și de călcat, telefon, fax, internet, magazine, salon de coafură, rent a car. Conexiune la internet Wi-Fi în hol este gratuita.

Plaja: Plaja privată a hotelului este la 95m de la hotel, sezlonguri, umbrele de soare, prosoape de plajă sunt gratuite. Există tunel pe sub drumul spre plajă.

Sport și divertisment: piscine în aer liber și interioara (inchisa în sezonul de vară), piscine cu sectiune pentru copii, tobogane cu apă, centru de fitness, baie turceasca, sauna, baie de aburi, volei pe plajă, tenis de masă. Servicii cu plata: sporturi nautice, sala de jocuri, masaj și centru de wellness. Programe de divertisment în timpul zilei, diverse concursuri la piscină și pe plajă, programe de seară. Mini club pentru copii de la 04 - 12 ani.