Detalii

Thalassa Sousse Resort Aqua Park

Sousse, Tunisia

Plecare din: Bucuresti, Romania

Check In - 2023-06-20

Check Out - 2023-06-27

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@7da0570e

Localizare: Complexul este localizat direct pe plaja lata si lunga cu nisip din Sousse. Statiunea Port El Kantaoui se afla la 4 km iar orasul Monastir la 16 km. Aeroportul Hammamet se afla la aproximativ 40 km.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai o serie variata de facilitati precum: o piscina stil laguna cu zona special amenajata pentru copii, sezlonguri si umbrelute,jacuzzi, aquapark(intrarea este inclusa pentru oaspetii hotelului), vast centru Spa cu diverse tratamente si masaje, piscina interioara cu apa sarata, sauna si hammam; restaurante cu specific traditional dar si international (Buffet si A la carte - pentru cinele in restaurantele A la carte este necesara rezervarea cu cel putin o zi inainte), baruri, 2 terenuri de tennis, mini golf, tenis de masa, aerobic, teren de baschet/volei, mini club, loc de joaca pentru copii, plaja organizata cu sezlonguri si umbrelute, acces internet in zonele publice.

Facilitati camere: Toate cele 480 de camere ale hotelului sunt spatioase si sunt echipate cu aer conditionat(iunie-septembrie), TV satelit, mini bar, seif(contra-cost), telefon, grup sanitar cu articole de taoleta si uscator de par, balcon ce ofera frumoase privelisti catre mare, piscina sau gradina.